Ranta Smart size

Kätevän kokoinen 70 cm x 140 cm hamam-peruspyyhe harrastuksiin, vaellukselle, kouluun, melkein mihin vain. Menee todella pieneen tilaan ja painaa vain 160 g. Ohut ja kevyt. Kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. 

Materiaali 100% puuvillaa. Valmistettu Turkissa.

Värivaihtoehdot: pinkki, ruusu, beige, vihreä, keltainen lime, turkoosi, tummansininen

Hoito-ohjeet:

Hamam-pyyhkeidemme materiaali on pääosin 100 % puuvillaa. Muutamat mallimme ovat pellava tai Tencel / puuvilla -sekoitteita. Valmistajamme suosittelevat pyyhkeille pesua 40 asteessa, mutta me jälleenmyyjänä olemme testanneet pyyhkeet 60 asteen pesussa ennen valikoimaan ottamista. Pyyhkeemme kestävät siis pesun myös 60 asteessa ilman värien haalistumista tai merkittävää kutistumista (osa malleista on kutistamattomia ja menevät kasaan ensimmäisessä pesussa jonkin verran). Pesussa voi käyttää huuhteluainetta, mutta se ei ole tarpeen. Pyyhe pysyy pehmeänä ilmankin. Suosittelemme kokeilemaan huuhteluaineen sijaan kuivausrumpulappuja, jotka korvaavat huuhteluaineen käytön! Löydät näitä lappuja verkkokaupastamme osiosta "Ekologiset pesuaineet - pyykinpesu". Nopean kuivumisen ansiosta hamam-pyyhkeet eivät tuoksu tunkkaiselle. Suosittelemme pyyhkeen pesemistä ennen ensimmäistä käyttökertaa (pyyhkeissä ei käytetä pintakäsittelyaineita). Pyyhkeiden imukyky paranee pesujen myötä.

Pyyhkeet kestävät normaalin linkouksen ja rumpukuivauksen miedolla lämmöllä. Pyyhkeiden hapsut ovat käsinsolmittuja. Koska solmintatekniikat ja tekijöiden käsialat vaihtelevat, voivat hapsut aueta linkouksen tai rumpukuivauksen yhteydessä. Hapsut kannattaa solmia takaisin kosteana, niin ne pysyvät jatkossa paremmin kiinni. Halutessa pyyhkeet voi silittää tai mankeloida, jolloin niiden pinta tulee paremmin likaa hylkiväksi. 

Valitse variaatio:

15.00 €