Pyykinpesutabletit, ruusupuu

Vauvan pyykinpesuun erikoistuneet, jauhemaiset pyykinpesutabletit ovat hellävaraisia ja miellyttäviä käyttää. Tabletit koostuvat myrkyttömistä, luonnonmukaisista ainesosista ja tuoksuna on ihastuttava eteerinen ruusupuu-öljy. Pesutabletit pesevät erityisen hyvin maailmaa tutkivan vauvan vaatetahrat kuten kasvis- ja hedelmäsoseen, viljatärkkelyksen sekä ulkoa tulevan lian. Pesutabletit ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, optisia kirkasteita tai peiteaineita. Pyykistä tulee ihanan raikasta, pehmeää ja hyväntuoksuista.

Pakkaus sisältää 50 tablettia.

Tuoksu: ruusupuu

Käyttö: Laita 1 tabletti tyhjään pesukoneen rumpuun ja lisää pyykki. Varo täyttämästä konetta liian täyteen, jotta tabletti liukenee kunnolla ja saat parhaan pesutuloksen. Sulje pussi käytön jälkeen. Ei lasten tai lemmikkien ulottuville.

Ainesosat: sodium carbonate, sodium carbonate peroxide, sodium sesquicarbonate, sodium bicarbonate, sodium citrate, c9-11 pareth-6, sodium dodecylbenzenesulfonate, citric acid, fragrance, subtilisin enzyme blend, amylase enzyme blend, polyvinyl alcohol 

25,00 €
Please select variants first