Pyykinpesutabletit, kamomilla

Vastasyntyneen vauvan pyykinpesuun erikoistuneet, jauhemaiset pyykinpesutabletit ovat hellävaraisia ja miellyttäviä käyttää. Tabletit koostuvat myrkyttömistä, luonnonmukaisista ainesosista ja tuoksuna on ihastuttava eteerinen kamomillaöljy. Pesutabletit pesevät erityisen hyvin proteiinipohjaiset tahrat kuten äidinmaito, äidinmaidonkorvike, pulautukset ja kakkavahingot. Pesutabletit ovat ympäristöystävällisiä, eivätkä sisällä sulfaatteja, parabeeneja, ftalaatteja, optisia kirkasteita tai peiteaineita. Pyykistä tulee ihanan raikasta, pehmeää ja hyväntuoksuista. Pussi sisältää 30 tablettia.

Tuoksu: kamomilla

Käyttö: Laita 1 tabletti tyhjään pesukoneen rumpuun ja lisää pyykki. Varo täyttämästä konetta liian täyteen, jotta tabletti liukenee kunnolla ja saat parhaan pesutuloksen. Sulje pussi käytön jälkeen. Ei lasten tai lemmikkien ulottuville.

Ainesosat: sodium carbonate, sodium sesquicarbonate, sodium bicarbonate, sodium carbonate peroxide, sodium citrate, citric acid, c9-11 pareth-6, sodium dodecylbenzenesulfonate, fragrance, subtilisin enzyme blend, amylase enzyme blend, lipase enzyme blend, polyvinyl alcohol 

16,00 €
Please select variants first