Kuivausrumpuliinat vauvapyykille

Kuivausrumpuliinat on tarkoitettu korvaamaan huuhteluaineen käyttö pyykinpesussa. Ne tekevät pyykistä ihanan pehmeää, vähentävät sähköisyyttä, helpottavat tekstiilien viikkaamista ja antavat pyykille raikkaan ja hyvän tuoksun. Vastasyntyneen pyykille ja vuodevaatteille tarkoitetut kuivausrumpuliinat tuoksuvat miedolle kamomillalle, joka tulee eteerisistä, luonnollisista öljyistä. Liinat sopivat mainiosti samantuoksuisen pyykinpesutabletin kanssa käytettäväksi, tai voit halutessasi pestä pyykin hajusteettomalla pesuaineella ja saada kuivausrummussa tekstiileihin ihastuttavan tuoksun lappuja käyttämällä.

Tuote on valmistettu ympäristöystävällisistä, luonnonmukaisista ainesosista, ja liinat ovat biohajoavia - voit hävittää ne kompostoimalla tai biojätteen mukana. Tuote ei sisällä vahaa, eläinrasvoja, ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja, jotka saattaisivat ärsyttää vauvan herkkää ihoa. Nämä liinat ovat erityisesti suunniteltu sopimaan vauvojen pyykille. Pakkaus sisältää 30 lappua.

Tuoksu: rauhoittava kamomilla

Käyttö: Laita 1 liina kuivausrumpuun kostean pyykin kanssa. Halutessasi voit myös puolittaa liinan katkoviivaa pitkin, jolloin saat yhdestä pakkauksesta 60 rummullista ihanalta tuoksuvaa pyykkiä. Hävitä liina biojätteen /kompostin mukana käytön jälkeen.

Ainesosat: fatty acid, di-(palmcarboxyethyl) hydroxyethyl methylammonium methyl sulfates, fragrance

8,00 €
Please select variants first