Kuivausrumpuliinat vauvapyykille

Kuivausrumpuliinat on tarkoitettu korvaamaan huuhteluaineen käyttö pyykinpesussa. Ne tekevät pyykistä ihanan pehmeää, vähentävät sähköisyyttä, helpottavat tekstiilien viikkaamista ja antavat pyykille raikkaan ja hyvän tuoksun. Vauvojen pyykille ja vuodevaatteille tarkoitetut kuivausrumpuliinat tuoksuvat miedolle ruusupuulle, joka tulee eteerisistä, luonnollisista öljyistä. Liinat sopivat mainiosti samantuoksuisen pyykinpesutabletin kanssa käytettäväksi, tai voit halutessasi pestä pyykin hajusteettomalla pesuaineella ja saada kuivausrummussa tekstiileihin ihastuttavan tuoksun liinoja käyttämällä.

Tuote on valmistettu ympäristöystävällisistä, luonnonmukaisista ainesosista, ja liinat ovat biohajoavia - voit hävittää ne kompostoimalla tai biojätteen mukana. Tuote ei sisällä vahaa, eläinrasvoja, ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja, jotka saattaisivat ärsyttää vauvan herkkää ihoa. Nämä liinat ovat erityisesti suunniteltu sopimaan yli 5 kk ikäisten vauvojen pyykille.

Pakkaus sisältää 50 liinaa.

Tuoksu: ruusupuu

Käyttö: Laita 1 liina kuivausrumpuun kostean pyykin kanssa. Halutessasi voit myös puolittaa liinan katkoviivaa pitkin, jolloin saat yhdestä pakkauksesta 100 rummullista ihanalta tuoksuvaa pyykkiä. Hävitä liina biojätteen /kompostin mukana käytön jälkeen.

Ainesosat: fatty acid, di-(palmcarboxyethyl) hydroxyethyl methylammonium methyl sulfates, fragrance

12,00 €
Please select variants first