Kosteat kuivausrumpuliinat - Hajusteeton

Nämä mainiot kuivausrumpuliinat korvaavat huuhteluaineen käytön pyykinpesussa. Sinun ei tarvitse kantaa kaupasta kotiin painavia huuhteluainepulloja ja mikä parasta - turhaa muovijätettä syntyy vähemmän.

Myrkyttömät ja hypoallergeeniset liinat jättävät pyykin pehmeäksi ja helposti käsiteltäväksi vähentämällä pyykin sähköisyyttä, eikä vaatteisiin jää mitään jäämiä, mitkä voisivat ärsyttää ihoa. Luonnonmukaiset ainesosat eivät sisällä väriaineita, peiteaineita, klooria, eläinvahaa tai rasvaa. Liinat ovat hajusteettomia, ja soveltuvat erityisesti henkilöille, joilla on herkkä iho, allergia tai astma.

Liinat ovat biologisesti hajoavia, joten voit hävittää ne biojätteen mukana. Ne ovat myös uudelleen käytettäviä, joten 32:n lapun pakkauksesta saat 64 koneellista pehmeää pyykkiä! Sopivat kaikille kuivausrummuille, kaikissa lämpötiloissa.

Käyttöohjeet: Laita yksi liina kuivausrumpuun ja lisää sen jälkeen kosteat pyykit. Sulje pussi jokaisen käyttökerran jälkeen, jotta liinat säilyttävät kosteutensa.

Ainesosat: deionized water, canola ester quaternary amine,propylene glycol, dipropylene glycol, benzisothiazolinone, sodium hydroxide

10,00 €
Please select variants first